This website uses cookies to give you the best experience. By using this website you consent to the use of the cookies.

OK
RESTAURANTS AND CAFÉS

CHEF SERVICE LINE DEDICATED TO RESTAURANTS AND BARS

Consultancy Timetable

Monday-Friday:15.00 – 18.00

Ask for an appointment

Tel. +39 0543 754083
Tel. +39 0543 1993528

The chef studies the right recipe according to your demand oR commercial requirements.

The ORGANIC line, designed by Chef Service for Cafés and Restaurants, includes: a line of fresh products (including gluten-free and suitable for vegetarians and vegans), such as pasta dishes, cereals, main courses, side dishes, sauces and fresh desserts in two different formats (single portion and catering format); and a line of products packaged in jars and glass bottles such as: pâtés for croutons and sandwiches, sauces to dress pasta, fruit products to accompany cheeses and a line of fruit juices which stringently use only fruit and not ready-made purees.

All our products are also distinguished by the high quality of the raw materials used, the use of artisan processing methods and methods of cooking and storage which make it possible to obtain a tasty and nutritious end product. Work done over the years has given rise to 1760 new recipes with 10,000 items, all with their respective bills of materials and more than 600 coded recipes, all certified organic.

FRESH LINE

LONG STORAGE LINE

PRODUCTS FOR RESTAURANTS AND CAFÉS IN CATERING AND SINGLE-PORTION FORMAT

Monoporzioni

PRIMI

  • Bulgur Spinaci e Carote
  • Cous Cous Fantasia (con Cous Cous di Mais)
  • Gnocchetti al Pesto
  • Gnocchi alla Romana (senza Uova)
  • Gnocchi Zucca/Patate Pecorino e Rucola
  • Insalata di Farro
  • Insalata di Riso
  • Lasagnette ai Porri e Pecorino
  • Lasagne alla Pizzaiola
  • Quinoa alle Verdure
  • Ravioli Vegan all’Ortolana
  • Riso Basmati con Selvaggio Cotto al Naturale
  • Riso Rosso con Melanzane e Carote
  • Spaghetti al Tonno (Spaghetti di Grano Duro “Senatore Cappelli” )
  • Tagliatelle ai Porcini
  • Zuppa di Farro con Borlotti
  • Zuppa Toscana con Lenticchie

PRIMI SENZA GLUTINE

  • Paella Vegetariana alla Valenciana SENZA GLUTINE
  • Riso Nero Orientale SENZA GLUTINE

SECONDI

  • Carpaccio Marinato di Seitan
  • Crocchette al Miglio e Spinaci
  • Frittata con Zucchine
  • Burger di Miglio e Zucchine alla Curcuma

SECONDI SENZA GLUTINE

  • Carpaccio di Tofu Arcobaleno (con Salsa di Verdure) SENZA GLUTINE
  • Palline di Ceci al Sesamo (Riso e Mais) SENZA GLUTINE

CONTORNI SENZA GLUTINE

  • Patate al Forno con Rosmarino SENZA GLUTINE
  • Spinaci Saltati SENZA GLUTINE

DOLCI

  • Crema Catalana (Con Filtrato D’avena)
  • Cremino Cacao e Cocco (Con Filtrato D’avena)

Pluriporzioni

PRIMI

  • Bulgur Spinaci e Carote
  • Cous Cous Fantasia (Cous Cous Di Mais)
  • Gnocchi alla Romana (Senza Uova)
  • Insalata di Farro
  • Lasagnette ai Porri e Pecorino
  • Lasagnette ai Porcini
  • Paella Vegetariana alla Valenciana
  • Riso Nero Orientale
  • Vellutata di Lenticchie
  • Vellutata di Zucca Piccante
  • Zuppa di Farro ai Borlotti
  • Zuppa Toscana con Lenticchie

SALSE

  • Patè di Ceci allo Zenzero e Limone
  • Patè di Porri alle Noci
  • Salsa all’Ortolana
  • Salsa Orientale
  • Salsa ai Porcini
  • Pesto alla Valeriana con Tofu
  • Pesto Canapa al Basilico
  • Pesto Canapa alla Rucola
  • Patè di Canapa al Naturale
  • Sugo di Seitan
  • Sugo Mediterraneo (con Tofu, Olive, Capperi)
  • Patè di Zucchine
  • Salsa Con Piselli con Olio Ex. V. Oliva

CEREALI E PASTE COTTE AL NATURALE

  • Bulgur Cotto al Naturale
  • Cous Cous Cotto al Naturale (Cous Cous Di Mais)
  • Farfalle di Grano Cotte al Naturale
  • Farro Cotto al Naturale
  • Riso Basmati con Selvaggio Cotto al Naturale
  • Riso Semintegrale Cotto al Naturale
  • Riso Nero Cotto al Naturale
  • Avena Cotta al Naturale
  • Orzo Perlato Cotto al Naturale
  • Maccheroncini al Farro Cotti al Naturale
  • Gnocchi di Tofu Cotti al Naturale
  • Grano Duro Cappelli Cotto al Naturale
  • Fusilli Grano Duro Cappelli Cotti al Naturale
  • Miglio Cotto al Naturale

SECONDI

  • Arancini Fritti alla Valenciana
  • Bocconcini di Tofu con Olive e Capperi
  • Carpaccio Marinato di Seitan
  • Carpaccio di Tofu Arcobaleno (con salsa di verdure)
  • Cotoletta di Tofu Curry e Papavero
  • Crocchette al Miglio e Spinaci
  • Crocchette con Olive alla Curcuma
  • Palline di Ceci al Sesamo (Riso e Mais)
  • Scaloppine di Seitan ai Porcini
  • Seitan Tofato

CONTORNI

  • Fagioli all’Uccelletto
  • Patate al Forno (con Erbe Aromatiche)
  • Spinaci Saltati

DOLCI

  • Cremino Cacao e Cocco (con Filtrato d’Avena)

Specialità Alimentari

SUCCHI DI FRUTTA 200 ML

  • BevoFrutta Albicocca
  • BevoFrutta Pera
  • BevoFrutta Mirtilli
  • BevoFrutta Kiwi
  • BevoFrutta Pesca
  • BevoFrutta Mirtilli Neri (100% frutta)
  • BevoFrutta Melagrana (100% frutta)

SUCCHI DI FRUTTA 680 ML

  • BevoFrutta Albicocca
  • BevoFrutta Pera
  • BevoFrutta Mirtilli
  • BevoFrutta Kiwi
  • BevoFrutta Pesca

TE’ ALLA FRUTTA 200 ML

  • Tè Verde al Limone e Zenzero (Con Zucchero d’Uva)
  • Tè Verde al Lampone e Salvia (Con Zucchero d’Uva)
  • Tè Verde al Limone e Menta (Con Zucchero d’Uva)
  • Tè Verde ai Mirtilli (Con Zucchero d’Uva)

PATE’ – SUGHI

  • Pate’ Arcobaleno al Curry per Crostini, Bruschette e Tramezzini
  • Pate’ di Ceci allo Zenzero per Crostini e Bruschette
  • Cipolla Rossa in Agrodolce per Crostini e Bruschette

PATE’ – SUGHI SENZA GLUTINE

  • Pate’ di Porri alle Noci per Condire Pasta, Bruschette e Tramezzini SENZA GLUTINE
  • Pesto al Basilico con Pecorino e Mandorle per Condire Pasta, Risotti, e Tramezzini SENZA GLUTINE

SOTT’OLIO

  • Zucchine Saporite sott’olio

SOTT’OLIO SENZA GLUTINE

  • Giardiniera sott’olio SENZA GLUTINE

ALTRA SPECIALITA’

  • Tomato Ketchup

LTRA SPECIALITA’ SENZA GLUTINE

  • Confettura di Mirtilli SENZA GLUTINE
  • Fichi Caramellati SENZA GLUTINE
Point
Ready Pro ecommerce